Д-Р ЮКСЕЛ АХМЕД: Уважаеми жители на община Дулово, честит 24 май!

Д-Р ЮКСЕЛ АХМЕД: Уважаеми жители на община Дулово, честит 24 май!

Регион: Дулово Категория: Поздрави Публикувано: Прегледи: 439
Д-Р ЮКСЕЛ АХМЕД: Уважаеми жители на община Дулово, честит 24 май!

© ДРЪСТЪР МЕДИЯ

Изображението е защитен обект съгласно ЗАПСП. Използването му без разрешение на автора е забранено!

УВАЖАЕМИ ЖИТЕЛИ НА ОБЩИНА ДУЛОВО,

Светъл, прекрасен, единствен и неповторим! Това е за всички нас 24 май - Денят на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност.

В празничните майски дни, всеки един от нас отново преживява неповторимостта и емоцията на най-вълнуващия и уникален за света и само български празник - на четмото и писмото, на образованието и културата, на духовността и народността.

Празникът е всенароден, но днес се обръщам специално с поздрави към децата и учениците, учителите от детските градини и училищата в нашата община, библиотечните и читалищни дейци.

Пожелавам им от сърце - най-вече здраве, да вярват в собствените си сили, да продължават да защитават постиженията на дуловското образование и култура и да имат нови успехи.

Поднасям своите лични поздрави на зрелостниците, на абитуриентите от Випуск-2023-та година от нашата община. Нека да се реализират всички техни мечти, да бъдат здрави и щастливи, да имат много неповторими мигове. Успехите да са с тях във всяко начинание!

ЧЕСТИТ 24 МАЙ! ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ!

д-р ЮКСЕЛ АХМЕД,

кмет на община Дулово

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
FOODMARK Delivery Sticky