Д-Р ЮКСЕЛ АХМЕД: Честит празник, дуловчани!

Д-Р ЮКСЕЛ АХМЕД: Честит празник, дуловчани!

Регион: Дулово Категория: Поздрави Публикувано: Прегледи: 941
Д-Р ЮКСЕЛ АХМЕД: Честит празник, дуловчани!

УВАЖАЕМИ ДУЛОВЧАНИ,

СКЪПИ СЪГРАЖДАНИ,

Днес е 14 май-Празник на нашия град Дулово!

По този повод отправям моите искрени поздравления към всички жители на града!

Отново е месец май-месецът на красивата пролет и на събуждащата се природа. През този месец има най-много празници и чествания, но за нас-дуловчани - най-хубавият празник е Денят на град Дулово.

Скъпи приятели,

Дулово винаги е било пример със своите усмихнати, гостолюбиви, трудолюбиви и добросърдечни хора. Днес, отново градът ни празнува своето тържество на добротата, обичта и разбирателството на неговите жители.Пожелавам ви, скъпи съграждани, да запазите общочовешките си ценности и да ги предадете на децата на града и на следващите поколения.

И нека не забравяме, че най-важното за всеки град са неговите жители - техния дух, енергия и воля - за развитие и промяна! От всички нас зависи да сме отговорни и съпричастни, за да го има доброто бъдеще на прекрасния ни град Дулово!

Затова, от сърце пожелавам здраве, щастливи, спокойни и радостни мигове в семействата ви, успехи във всяко начинание и удовлетворение от постигнатите резултати на всички вас!

Честит празник, скъпи дуловчани!

Д-Р ЮКСЕЛ АХМЕД кмет на Община Дулово

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари