Айдемирци “повикаха” неволята и накрая сами подготвиха стадиона си за предстоящия сезон

Айдемирци “повикаха” неволята и накрая сами подготвиха стадиона си за предстоящия сезон

Регион: Силистра Категория: Образование Публикувано: Прегледи: 2193
Айдемирци “повикаха” неволята и накрая сами подготвиха стадиона си за предстоящия сезон

Днес за първи път от много дни насам времето беше хубаво, че чак и слънчево.

От пост в социалната мрежа Фейсбук на общинския съветник Георги Спасов научаваме следното: "В днешно време, когато вместо да те поощрят и признаят трудът ти, е много вероятно да те заклеймят и "пришият" към нещо, което би те накарало да не се раздаваш.

Преди малко повече от година една група момчета от селото поиска хората обичащи футбола в Айдемир да се върнат на стадиона и да подкрепят отбора. Дали са на правия път, времето ще покаже. За да се случва това обаче, всичко е свързано с много труд и лишения в личен и емоционален план.

Но днес искаме по-скоро да благодарим на хората и институциите, които помогнаха за днешните операции по футболното игрище. Коситбата се извърши благодарение на Община Силистра, която откликна на молбата ни за предоставяне на машина за косене.

Благодарност отправяме и към управителя на "Водно строителство" АД инж. Цанка Атанасова и нейния екип, които дори в почивен ден ни предоставиха техника за валиране.

Казано на прост език, стадионът претърпя сезонна подготовка, която не е правена в дълъг период от време назад в годините. Искрено се надяваме да срещаме и за напред разбирането на повече хора и да откликват на молбата ни за помощ, кой с каквото може.

Футболът в Айдемир е една кауза, от която никой не очаква аплаузи, но радостта от пълни трибуни е достатъчна награда за хората обединени в тази идея.

Съвсем скоро ще обявим новата ни кауза, в която ще очакваме да се включат малки и големи, за да постигнем една мечта през годините за много поколения футболисти.

Надяваме се на пълна подкрепа и в следващ пост да можем да покажем в снимки сбъдването й!

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари