Златко Куртев: Върховенството на закона и нашето благосъстояние са пряко свързани

Златко Куртев: Върховенството на закона и нашето благосъстояние са пряко свързани

Регион: Силистра Категория: Политика Публикувано: Прегледи: 256
Златко Куртев: Върховенството на закона и нашето благосъстояние са пряко свързани

"Върховенството на закона и нашето благосъстояние са пряко свързани. Вярвам, че правосъдната реформа, създаването на предпоставки хора като Иван Гешев да не могат да заемат ръководни постове, е началото на края на нашата бедност". Това заяви кандидатът за народен представител от коалиция "Продължаваме промяната - Демократична България" Златко Куртев. Адвокатът и общински съветник е с преференция 103 в 20 МИР.

"Има, разбира се, и други неотложни задачи за решаване. Всички ние страдаме от увеличаването на цените. Това е първостепенен проблем, който трябва да намери спешно решение. Един от акцентите в нашата предизборна програма, редом със съдебната реформа, е реформа на регулаторите. Комисията за защита на конкуренцията има ключова роля за гарантиране на конкурентен пазар и оттам - нормални цени. КЗК обаче е пасивна, а тя единствена може да противодейства на картели и други форми на нелоялна конкуренция", добави Куртев.

Според него е нужда и подкрепа за българските производители, особено за дребните и средните ферми и фирми. "Така те ще достигат по-лесно и на конкурентни цени до българския потребител. България трябва да си върне позицията на основен производител на храни, които да задоволяват изцяло вътрешния пазар", каза още Куртев.

Според него коалицията между "Продължаваме промяната" и "Демократична България" може да сложи край на застоя и да посочи пътя към нормалния европейски живот за страната. "Знаем как да направим демократично реформаторско правителство, което да създаде нова България. Заедно имаме нова надежда и сме уверени, че ще постигнем добър изборен резултат", завърши той.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
FOODMARK Delivery Sticky