Коалиция ГЕРБ-СДС проведе предизборна среща с жители на Тутракан

Коалиция ГЕРБ-СДС проведе предизборна среща с жители на Тутракан

Регион: Тутракан Категория: Политика Публикувано: Прегледи: 843
Коалиция ГЕРБ-СДС проведе предизборна среща с жители на Тутракан

В ритуалната зала на град Тутракан се проведе среща с жителите на община тутракан. Домакин на срещата беше кметът на общината Димитър Стефанов, който приветства присъстващите и с няколко думи обобщи случващото се през последните две години, откакто ГЕРБ не е в управлението на държавата.

Както и в другите общини от областта, положението е критично, липсва подкрепа от държавата, проточват се жизненоважни за община Тутракан решения, създадени са предпоставки за ръст на престъпленията в малките населени места.

image

Димитър Стефанов акцентира върху добрата комуникация между местна и държавна власт предишни години и апелира, на 02.04.2023г. жителите на община Тутракан да върнат стабилността на държавата.

Областният координатор Тодор Тодоров представи присъстващите кандидати за народни представители. В листата на коалиция ГЕРБ-СДС в 20 МИР Силистра има силно присъствие на хора от община Тутракан. Двамата млади кандидати - ръководителят на общинската структура на ПП ГЕРБ Васил Дойнов и областният председател на СДС Младен Минчев.

Младен Минчев представи на присъстващите идеологията на политическото позициониране "център-дясно", като така потвърди един необорим факт - единствената ясно позиционирана, последователна и непоколебима коалиция в "център-дясно" е ГЕРБ-СДС.

Васил Дойнов представи своите политически възгледи и желанието си да даде своя принос за развитието на община Тутракан в сферата на образованието, спорта, културата и туризма.

Кандидатите за народни представители Д-р Мария Стойчева, инж.Селим Садула, Тодор Тодоров и водачът на листата инж. Ивелин Статев Иванов се представиха на присъстващите, като всеки от тях засегна теми от ежедневието и посочи конкретни мерки, заложени в управленската програма на ГЕРБ за справяне с настоящите кризи.

За стабилна България отново!

✅️2️⃣✅️

image

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
FOODMARK Delivery Sticky