БОГОХУЛСТВО! Откраднаха строителни материали от новостроящата се църквата в Айдемир

БОГОХУЛСТВО! Откраднаха строителни материали от новостроящата се църквата в Айдемир

Регион: Силистра Категория: Крими Публикувано: Прегледи: 2036
БОГОХУЛСТВО! Откраднаха строителни материали от новостроящата се църквата в Айдемир

Снощи, без срам и свян от Бога, неизвестен към момента извършител е откраднал две греди от строителната площадка на новостроящата се църква "Св.Константин и Елена" в село Айдемир, научаваме от Фейсбук. В бюлетина на ОД на МВР не се споменава случая, може би заради маловажноста на деянието, което е по-скоро е нелогично и също толкова неморално.

image

В публикацията се посочва още, че "строителите от обекта алармират, че това не е първият случай на установена липса на строителни материали".

"За късмет обаче, този път буден гражданин е станал свидетел на случката, като дори посочи къде са скрити гредите. На около 100 метра от строежа, прилежно завити с черен найлон.

Може би за някои от нашите читатели (на въпросната Фейсбук страница б.а.) това не е съществена кражба, но фактът, че е извършена по този начин и придава много горчив характер и предполага за намерение да бъде превърната в рецидив".

От страницата се натъкват на още странни неща и допълват: "На паркинга пред блока, където са укрити гредите от църквата заснехме и елементи, приличащи на тези от велоалеята в град Силистра. За тях не твърдим нищо, но ни направиха впечатление.

image

Полицията работи за установяване на нарушителите, а инициаторът за изграждането и основен дарител на храма Тодор Тодоров апелира за спиране на подобни набези.

Той обеща да подари всички останали след завършването на храма строителни материали на хората в района, ако имат нужда от тях".

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
FOODMARK Delivery Sticky