Тeжка нощ за силистренец, колата му пропадна в дупка след спукана тръба

Тeжка нощ за силистренец, колата му пропадна в дупка след спукана тръба

Регион: Силистра Категория: Общество Публикувано: Прегледи: 3214
Тeжка нощ за силистренец, колата му пропадна в дупка след спукана тръба

С "ПОРТАЛ СИЛИСТРА" се свърза Стелиян Тодоров, за да сподели за инцидент, който го е сполетял тази вечер около 18:30 часа в централната част на града.

Потърпевшият сподели, че колата му е пропаднала в дупка на кръстовището между улиците "Ангел Кънчев" и "31-и полк" в Силистра.

За щастие се е разминал само с материални щети - драскотини по предната броня и счупена кора под двигателя.

Оказва се, че повредата в пътната настилка е причинена от спукана тръба. Стелиян веднага е сигнализирал на тел. 112 и, по негови думи, 10 минути по-късно, благодарение на бързата реакция на дежурния екип на ВиК, водата е спряна. Докато чака екипа, той е обезопасил дупката с клони.

Други граждани споделиха за "ПОРТАЛ СИЛИСТРА", че аварията е там от ранните часове на сутринта в същия ден. След като Стелиян качва снимка в социалните мрежи, други потребители я виждат и му споделят, че те също са имали неговата съдба, но никой не се е сетил да обезопаси мястото.

Стелиян призовава да бъдем по-отговорни и ако някой ден ние попаднем в подобна ситуация, да не бъдем безразлични, а да сигнализираме на органите и при възможност да обезопасим мястото.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
FOODMARK Delivery Sticky