Хилда Казасян идва в Силистра с нов концерт "Да послушаме кино"

Хилда Казасян идва в Силистра с нов концерт "Да послушаме кино"

Регион: Силистра Категория: Култура Публикувано: Прегледи: 1536
Хилда Казасян идва в Силистра с нов концерт "Да послушаме кино"

Плевенска филхармония представя отличения с Кристална лира" за 2021 г. проект "ДА ПОСЛУШАМЕ КИНО" в гр. СИЛИСТРА на 07.04.2023 г.

След невероятния успех миналата година на програмата "СВЕТОВНОТО КИНО В МУЗИКА" Очарователната ХИЛДА КАЗАСЯН, заедно с фантастичните музиканти от Плевенска филхармония идват в град Силистра, за да ни потопят в света на вълшебната българска филмова музика от любимите ленти.

Съдържанието на концерта е докосващо душите не само на меломаните, а и на хората, които не са изцяло отдадени на джаза. В програмата са подбрани най-любимите и познати мелодии от български игрални филми за всички времена като "Любимец 13", "Козият рог", "Адаптация", "Вчера" и др.

image

На сцената до Хилда и Плевенска филхармония с диригент Борислав Йоцов, ще бъдат отново, едни от най-добрите и утвърдени джазови музиканти в България:

Христо Йоцов - барабани

Живко Петров - пиано

Димитър Карамфилов - контрабас

Михаил Йосифов - тромпет

Специални гости са ⭐ ТЕОДОСИЙ СПАСОВ и ⭐ ВАСИЛ ПЕТРОВ

Мултимедията, която е основен герой в този спектакъл е подготвена от Васил Къркеланов.

Фантастичните аранжименти, които дават един съвсем нов живот на тази толкова обичана от всички музика, са направени специално за този повод от Живко Петров и Христо Йоцов.

📍Място: Драматичен театър Сава Доброплодни

📆 Дата: 7 април 2023 г. - петък

⏱ Час: 19:00 ч.

✅ Билети можете да закупите:

* Онлайн в мрежата на Ивентим: https://www.eventim.bg/bg/bileti/hilda-kazasyan-da-poslushame-kino-silistra-dramatichen-teatr-sava-dobroplodni-1334590/performance.html

* На касата на театъра

☎️ РЕЗЕРВАЦИИ и информация на тел.: 0878 49 85 49

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари