Христо Иванов в Силистра: Ние можем да направим реформите, за да тръгне България по нов път

Христо Иванов в Силистра: Ние можем да направим реформите, за да тръгне България по нов път

Регион: Силистра Категория: Политика Публикувано: Прегледи: 959
Христо Иванов в Силистра: Ние можем да направим реформите, за да тръгне България по нов път

"Коалицията "Продължаваме Промяната - Демократична България" е единственото решение за излизане от цикъла на безизходица за страната", заяви в Силистра съпредседателят на "Демократична България" Христо Иванов.

В крайдунавския град той и кандидатите за народни представители от Силистра бяха домакини на емблематичното "Демократично кафене", където в непринудена обстановка се срещнаха с граждани. На срещата присъства и водачът на листата на коалицията в Добрич Ивайло Мирчев.

image

"Страната ни има възможност да направи обрат в своето развитие. Разбираме, че голямата задача пред нас е да се сформира управление и да отидем на местните избори с ясното съзнание, че пред държавата има път и че ние сме тези, които задават посоката. Само ние можем да направим реформите, които да покажат, че България е тръгнала по нов път", каза Христо Иванов.

Той допълни, че в програмата на коалицията е заложено половината от всички европейски инвестиции да се насочат към Северна България. Според него това ще доведе нови инвеститори и до реализирането на инфраструктурни проекти, които да отключат потенциала на региона.

image

Адвокат Златко Куртев, който е в листата за 20 МИР с преференция 103, заяви, че обединението между двете политически сили води до синергия. "Обединени имаме нова надежда. Уверен съм, че ще постигнем добър изборен резултат", каза представителят на "Демократична България".

Кандидатите за народни представители от коалиция "Продължаваме Промяната - Демократична България" в 20 МИР имат още три събития тази седмица. В събота сутрин те ще бъдат в град Тутракан за среща с граждани, а в следобедните часове ще обиколят населени места в общината. В неделя част от тях ще посетят населени места в община Главиница, а друга част от кандидатите ще участват в щафетен маратон със симпатизанти в Дунавски парк в Силистра.

image

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
FOODMARK Delivery Sticky