Младежката организация на ГЕРБ - незаобиколим фактор в политиката

Младежката организация на ГЕРБ - незаобиколим фактор в политиката

Регион: Силистра Категория: Политика Публикувано: Прегледи: 2370
Младежката организация на ГЕРБ - незаобиколим фактор в политиката

Бойко Борисов с младежите от Силистра

Историята на Младежката организация на ПП ГЕРБ (МГЕРБ) започва през април 2006 г. Тогава МГЕРБ подпомага дейността на Сдружение ГЕРБ с множество инициативи, като разпространява принципите на гражданското общество, в контекста на европейската интеграция.

Провеждайки семинари, кръгли маси, обучения и граждански инициативи, МГЕРБ привлича много последователи, което е крачка към следващия етап от развитието на организацията.

След като се учредява ПП ГЕРБ и придобива членство в голямото европейско семейство на Европейската народна партия (ЕНП), настъпва моментът за официалното учредяване на МГЕРБ. Това се случва на 24 февруари 2008 г., когато над 600 делегати от цялата страна избират своето ръководство и приемат основните документи на организацията по време на Учредително събрание.

Младежите на ГЕРБ са неразделна част от политическата партия.

Споделяните ценности от МГЕРБ са: либералната демокрация, свободата, семейството, хуманизъм, правосъдие, достойнство, гражданство, мир, отговорност и толерантност.

В Силистра, местната структура на МГЕРБ за пореден път показа завидна дисциплина, отговорност и организираност при посрещането на лидера на ПП ГЕРБ Бойко Борисов на 15.03.2023г. от където е и приложената снимка. Безупречна подготовка и блестящото представяне.

Благодарности от името на областния предизборен щаб!

Още за позитивите от членството в младежката ни организация може да прочетете тук:

https://www.gerb.bg/bg/pages/mgerb-21.html

image

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари