ПОВОД ЗА ПРАЗНУВАНЕ! Днес се навършват точно две години без тирове в Силистра

ПОВОД ЗА ПРАЗНУВАНЕ! Днес се навършват точно две години без тирове в Силистра

Регион: Силистра Категория: Общество Публикувано: Прегледи: 1197
ПОВОД ЗА ПРАЗНУВАНЕ! Днес се навършват точно две години без тирове в Силистра

Преди точно 2 години, на 15-ти март, с помощта на тогавашния премиер Бойко Борисов, успешно възобновихме фериботната линия Айдемир - Кичу.

Положихме огромни усилия, за да убедим нашите съседи от Румъния, че това е наложително. Промените на транспортните трасета в ЕС не са детска игра, а въпрос на десетки срещи, преговори и договорки на високо ниво. За наша радост и радост на силистренци - успешни.

Линията е възобновена и вече две години работи без прекъсване. Бяха извършени дейности по удълбочаване, а в полза на българската икономика се включи и местен превозвач. Така част от таксите за извършената услуга остават на наша територия.

Още тогава политическите опоненти на ПП ГЕРБ спекулираха със случващото се и ни обвиняваха, че това е предизборен трик.

Други не ни признаха заслугата и дори я приписаха на себе си.

image

Но не им се сърдим. За нас важното е, че силистренци спят по-спокойно и тежкотоварните камиони не заплашват живота и здравето им.

За нас остава радостта, че можем да се поздравим с поредния реализиран, успешен, дългосрочен и устойчив проект, в полза на цялата общественост, съобщават отще от партията.

image

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
FOODMARK Delivery Sticky