При засилен интерес премина и втората среща с членове на ПП ГЕРБ в Силистра

При засилен интерес премина и втората среща с членове на ПП ГЕРБ в Силистра

Регион: Силистра Категория: Политика Публикувано: Прегледи: 687
При засилен интерес премина и втората среща с членове на ПП ГЕРБ в Силистра

При засилен интерес премина и втората среща с членове на ПП ГЕРБ в Силистра. Д-р Мария Стойчева приветства присъстващите и разясни причината да провеждаме този тип мероприятия. Водачът Ивелин Статев Иванов също приветства присъстващите и ги запозна със своята дейност в 48-мото народно събрание, както и със своите приоритети в случай, че бъде избран отново за народен представител в 49-тото НС.

Последен на срещата взе думата областният координатор на ПП ГЕРБ Силистра Тодор Тодоров, който детайлно описа случващото се в държавата след управлението на кабинета Петков.

⬆️Инфлация

⬆️Дефицит

⬆️Огромен държавен дълг

⬆️Мигрантска криза

⬇️Спрени фондове

⬇️Спрени проекти

⬇️Планът за развитие и възстановяване не работи

Опонентите ни се опитват да приспят електората на ГЕРБ, като тръбят навсякъде, че правителство на ГЕРБ не може да бъде формирано. Така се опитват да подведат хората умишлено да не излязат да гласуват или да гласуват за техните безпринципни коалиции.

Реално правителство не може да бъде формирано от ПП-ДБ, които сега са в по-дълбока изолация, от тази, в която бе поставен ГЕРБ след платените протести през 2020-та година.

А шансовете да бъде формирано правителство без участието на ГЕРБ е нулев и това трябва да е ясно на всички наши симпатизанти и на нашите опоненти.

Ние сме по-добри, по аргументирани, има какво да кажем и най-важното да покажем. Знаем и какво трябва да се направи.

Към срещата се присъедини кметът на Силистра д-р Юлиян Найденов, който пожела да запазим единството и заедно да поведем община Силистра, област Силистра и България по пътя на стабилността и просперитета.

За стабилна България отново! ✅️

image

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
FOODMARK Delivery Sticky
left
right