УДАР 3 В 1: "Тангото" и жена му потрошиха в Силистра сграда на бивша банка, щаба на БСП и сладкарница

УДАР 3 В 1: "Тангото" и жена му потрошиха в Силистра сграда на бивша банка, щаба на БСП и сладкарница

Регион: Дулово Категория: Крими Публикувано: Прегледи: 4086
УДАР 3 В 1: "Тангото" и жена му потрошиха в Силистра сграда на бивша банка, щаба на БСП и сладкарница

Служители на група "Охрана на обществения ред" при РУ - Силистра задържаха двама за противозаконно унищожаване и повреждане на чуждо имущество, съобщава полицията днес.

На 12 март в 20:50 часа полицейските служители реагирали незабавно на сигнал, подаден от гражданин на тел.112, за двойка, която чупи с камъни стъкла на сгради в центъра на областния град. Пристигайки на адреса, полицейските служители установили извършителите - мъж на 44 г. и жена на 40 г., във видимо нетрезво състояние.

Първоначално двамата счупили стъкло на прозорец на административна сграда /бивша банка/ по ул. "Симеон Велики", а след това 2 стъкла на партийна централа и още едно на сладкарско ателие по ул. "Любен Каравелов". Заради начина си на живот двойката е позната на служителите на реда. Жената е настанена в болницата за специализирана помощ, а мъжът е освободен и днес предстои да бъде разпитан. По случая е образувано досъдебно производство по чл. 216, ал. 1 от НК.

По информация на "ПОРТАЛ СИЛИСТРА" мъжът е известен в Силистра под прякора "Тангото", който всеки силистренец е виждал нафиркан по улиците на града. С него е била и въпросната жена на 40 години, която също е била "почерпена". От БСП потвърдиха за случая, като казаха, че алармата не се е задействала, защото са счупени само външните стъклопакети. Изразиха своето съмнение за поемане на щетите от страна на извършителите и осъждат хулиганската проява. Апелират към нормализиране на спокойния тон в хода на предизборната кампания!

Щетите за сладкарското ателие "Ванилия и шоколад", което се намира на метри от партийната централа на БСП, обаче са по-големи. Там камъните са влезли направо вътре в помещението.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари