Коалиция "Продължаваме Промяната – Демократична България" представи кандидатите си за народни представители от Силистра

Коалиция "Продължаваме Промяната – Демократична България" представи кандидатите си за народни представители от Силистра

Регион: Силистра Категория: Политика Публикувано: Прегледи: 785
Коалиция "Продължаваме Промяната – Демократична България" представи кандидатите си за народни представители от Силистра

Коалиция "Продължаваме Промяната - Демократична България" представи кандидатите си за народни представители от Силистра. На събитието присъстваха симпатизанти на коалицията, които заедно с кандидатите се обединиха около тезата, че на България е нужно силно реформаторско управление. Затова обаче е необходима по-висока избирателна активност. "Ние можем да станем първа политическа сила, която да взима отговорните решения за България" - около тази теза се обединиха кандидатите в Силистра.

image

Основните проблеми, които бяха поставени от гражданите, са разпределението на земята от Държавния поземлен фонд, състоянието на дунавската дига, качеството на здравеопазването в Силистренско.

"Трябва да спрем злоупотребите с търговете за държавната земя, защото те водят до обезлюдяване на региона. Земята трябва да се върне при хората и хората при земята", каза водачът в листата Стоян Георгиев

Адвокат Златко Куртев, представител на Демократична България, който е с преференция 103, изтъкна, че пред коалицията има няколко основни приоритета.

image

Те са:

● равни инвестиции в Северна и Южна България, за да се намали разликата в стандарта на живот;

● инвестиции в независима и евтина българска енергия;

● влизане в Шенген и в еврозоната;

● достъпно образование и здравеопазване с европейски качество.

"За да можем да реализираме тези приоритети, е необходима съдебна реформа. Тя ще гарантира, че нашите пари няма да изтичат в нечии чекмеджета. ГЕРБ и ДПС настояват, че са евроатлантически партии и споделят тези ценности, но упорито се противопоставят на нашите усилия за осъществяване на съдебната реформа", заяви Куртев.

Кандидатите бяха категорични, че ще работят заедно и след края на кампанията за парламентарните избори. Според тях подготовката за местните избори наесен ще започне още в първите седмици на април.

Пълният състав на листата:

1. Стоян Иванов Георгиев - летец

2. Георги Николов Атанасов - агроинженер

3. Златко Стефанов Куртев - адвокат

4. Виктория Георгиева Бонева - предприемач

5. Зеки Мехмедов Салимов - лекар

6. Стефан Железов Железов - икономист

7. Силвия Стефанова Стоянова - лекар

8. Цветан Стефанов Стоев - предприемач

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
FOODMARK Delivery Sticky
left
right