ШЕФ МАНЧЕВ: Трудно е да си безхаберен, за най-големия си "кошмар" в Силистра

ШЕФ МАНЧЕВ: Трудно е да си безхаберен, за най-големия си "кошмар" в Силистра

Регион: Силистра Категория: Общество Публикувано: Прегледи: 3034
ШЕФ МАНЧЕВ: Трудно е да си безхаберен, за най-големия си "кошмар" в Силистра

Преди седмица известният шеф готвач Иван Манчев гостува в YouTube прредаването "При ТоТо" с водещ Йонислав Йотов, един от вокалите на гррупа "СкандаУ". Шоуто се провежда веднъж месечно пред няколко стотин човека в зала в град София.

Шеф Манчев разказа интересни неща "от кухнята" за своя живот и професионален път. На въпрос на водещия във връзка с предаването "Кошмари в кухнята" дали се сеща за места, които са му били много странни, той отговори така:

"Този човек в Силистра беше тотална щета ( Радо Казанджиев - наемател на бившата бирария "Олимп" б. а.), изключително безхаберен. Човек който е отворил ресторант, лъгал приятелката си, вярва в някакви неща, които няма как да станат и по-лошото с 5 лева иска да прави ресторат и да изкара 1000 лева. Този човек до последно го натисках, исках да му помогна, но нищо не видях. Това е единствения епизод в историята на предаването, в който събирам екипа и си тръгвам. Имаше още един подобен случай в Бургас и до ден днешен съжалявам, че тогава не си тръгнах."

Цялото видео може да гледате тук:

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
FOODMARK Delivery Sticky
left
right