Силистренецът Йордан Марков посвети песен на своята майка за 8-ми март

Силистренецът Йордан Марков посвети песен на своята майка за 8-ми март

Регион: Силистра Категория: Култура Публикувано: Прегледи: 2864

"Мамо" е едно от 13-те изпълнения в третия му самостоятелен албум. За празникът 8 март певецът Йордан Марков представи песен, посветена на своята майка.

"Песента се появи по повод личен празник на моята майка, която миналата година чества юбилей. Какъв по-подходящ подарък от една песен, посветена на нея. Реакцията ѝ беше емоционална - беше в тотален шок. До момента песента има над 700 000 гледания в страницата ми във Facebook и над 25 000 коментара. Видеоклипът е направен в дома ни в Силистра", обясни Йордан Марков в студиото на "България сутрин".

Тази песен ще бъде включена в предстоящия трети самостоятелен албум на певеца, който се очаква да излезе около Великден.

"Песента е написана по начин, че всеки един да се открие в нея и да се превърне в своеобразен химн на майките. Разстоянието винаги ни дели с моите родители, но си имам моите лични моменти, да им се обадя и те да ми дадат сила", каза още изпълнителят пред Bulgaria ON AIR.

Третият му самостоятелен албум ще включва 13 песни, 3 кавър версии на популярни песни с нови аранжименти.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари