Коалиция ГЕРБ - СДС проведе стратегическа среща в Тутракан

Коалиция ГЕРБ - СДС проведе стратегическа среща в Тутракан

Регион: Тутракан Категория: Политика Публикувано: Прегледи: 379
Коалиция ГЕРБ - СДС проведе стратегическа среща в Тутракан

Домакини на срещата бяха кмета на общината Димитър Стефанов, председателят на местната структура и кандидат за народен представител от 20 МИР Силистра Васил Дойнов, и представителят на коалиционния ни партньор от СДС Младен Минчев, който също е част от отбора, който се явява с номер 2 на предстоящите избори.

В присъствието на представители на местното ръководство на ПП ГЕРБ, областният координатор Тодор Тодоров и водачът на листата Ивелин Статев Иванов изложиха своите възгледи за развитието и изразиха своите опасения за бъдещето на Община Тутракан.

Димитър Стефанов припомни за цялостното развитие на Община Тутракан по време на управлението на правителствата водени от коалиция ГЕРБ-СДС. Реализираните проекти и завидния икономически растеж също бяха част от темите на срещата.

За съжаление липсата на държавност през последните две години е довела до сериозни последици, които пряко влияят върху стандарта на живот на тутраканци и единственият начин всичко да се нормализира и да върви в правилната посока, е хората да излязат да гласуват с номер 2.

За да имаме стабилна България отново.

image

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
FOODMARK Delivery Sticky