Кметът на Община Дулово подари цвете на дамите в администрацията

Кметът на Община Дулово подари цвете на дамите в администрацията

Регион: Дулово Категория: Култура Публикувано: Прегледи: 685
Кметът на Община Дулово подари цвете на дамите в администрацията

Празничният осми ден на месец март бе изпълнен с много усмивки и хубави пожелания към дамите в сградата на Община Дулово. По утвърдила се вече дългогодишна традиция, кметът на общината - д-р Юксел Ахмед поднесе лично на всяка от служителките в администрацията цвете и подарък по повод красивият - Международен ден на жената - 8-ми март. Заедно с него беше и секретарят на общината Рейхан Узуново.

Цвете и поздравления от кмета получиха и дамите, които бяха в сградата по свои задачи.

image

Инж. Невхис Мустафа-председател на ОбС-Дулово, поднесе поздравления и цветни подаръци на дамите в администрацията и на общинските съветнички от свое име и от името на съветниците.

Много хубава и оригинална изненада направиха в празничния ден учениците от Ученическия съвет и клуба към БЧК от СУ "В .Левски"-Дулово за служителките в общината. Педагогическият съветник Кремена Атанасова, сподели, че учениците са изработили много красиви цветя и композиции от цветна хартия и решили точно на 8-ми март да ги подарят на дамите в администрацията. Идеята има и продължение. Красивите книжни цветя бяха изненадващ подарък и за дамите, които бяха по централната улица на града.

image

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛ
Коментари
FOODMARK Delivery Sticky