В Силистра коалициите "ГЕРБ-СДС" и "БСП ЗА БЪЛГАРИЯ" откриха предизборните си кампании

В Силистра коалициите "ГЕРБ-СДС" и "БСП ЗА БЪЛГАРИЯ" откриха предизборните си кампании

Регион: Силистра Категория: Политика Публикувано: Прегледи: 1626
В Силистра коалициите "ГЕРБ-СДС" и "БСП ЗА БЪЛГАРИЯ" откриха предизборните си кампании

Започна своя ход предизборната кампания за извънредните парламентарни избори на 2 април 2023 г., когато ще стане ясен съставът на 49-то НС на Република България.

В 20-и МИР Силистра кампанията откриха кандидатите на Коалиция "ГЕРБ-СДС" - с водосвет за здраве и успех в православен катедрален храм "Св. св. равноапостоли Петър и Павел" (по подобен начин коалицията дава началото на кампанията си в няколко поредни кампании).

Коалиция ГЕРБ-СДС Силистра се явява с листа от 8 кандидати, всеки от които е доказан специалист в своята област, а заедно символизират работата в екип, която е нужна, за да излезе България отново на правилния път на развитието.

image

Водач на листата е инж. Ивелин Статев Иванов - офицер в Българската армия (1994-1996), служител на МВР (1997-2013), включително директор на ОДМВР - Силистра (2009-2013), областен управител на област Силистра 2017-2021, а понастоящем е главен секретар на Областна администрация Силистра, народен представител в 47-то и 48-то Народно събрание.

Втора е д-р Мария Димитрова Димитрова - лекар по дентална медицина, председател на Общински съвет - Силистра, общински ръководител на ПП ГЕРБ за община Силистра.

Трети е д-р Любомир Минков Минков - специалист акушер-гинеколог в МБАЛ Дулово АД.

На четвърто място е Васил Красимиров Дойнов - педагог, ръководител на ПП ГЕРБ за община Тутракан.

На пето място е представителят на ПП СДС - Младен Русинов Минчев - юрист, завършил "Икономика на кооперациите" в УНСС, магистратура по финанси във ВТУ, "Право" в Русенския университет, бивш зам.-областен управител на Силистра 2014-2017 г.

Шести е Селим Джавид Садула - юрист.

Седми е Тодор Георгиев Тодоров - предприемач. Член на общинското ръководство и представител и член на СГЕРБ - Силистра.

Осми в кандидат-депутатската листа е инж. Орлин Огнянов Николов - инженер, председател на Ловно-рибарско дружество Силистра, общински съветник в ОбС - Силистра и член на общинското ръководство на ПП ГЕРБ.

По думите на Тодор Тодоров - член на ИК на ГЕРБ и областен координатор в Силистра, тези избори са много важни, защото видяхме какво се случи в последните месеци на управление - политическа криза, икономическа и международна изолация, неимоверно растящи цени на горивата, битова престъпност и др.

В понеделник със събрание в най-голямата зала на Художествена галерия Силистра над 100 социалисти и техни симпатизанти от област Силистра откриха кампанията на Коалиция "БСП за България". На нея бе представена листата с водач Иво Боянов Атанасов, който е на 57 години, родом е от София и има две висши образования - инженерно и икономическо.

В листата са представители на различни житейски сфери: ветеринарен лекар и специалист в земеделието, дългогодишен социален служител в институции за работа с деца, акушер гинеколог, бивш офицер от МВР, както и деец с инженерна и икономическа специалности, работещ в земеделска кооперация. Освен водача на листата, който е от столицата, останалите му подгласници са от Силистра, Дулово, Сребърна и Ситово.

Кандидатите за народни представители от листата на БСП за България - 20-и МИР Силистра

Кандидатите за народни представители от листата на БСП за България - 20-и МИР Силистра

Пред присъстващите бе обявено, че на изборите БСП и нейните партньори в коалицията отиват със съзнанието за изпълнени обещания пред няколко поколения българи - от деца до пенсионери, предвид придвижени законодателни инициативи в предишен парламент и при управлението на четворната коалиция. В резултат на тях безплатни са детските градини и учебниците в училищата, повишена е грижата за семействата с деца.

Партията чрез своите представители на парламентарно ниво показва силно държавническо поведение в името на подобряването на живота на хората у нас, включително на пенсионерите. В кампанията избирателите ще чуят "ясни послания, показващи близост до хората", както и заявка за прозрачно взаимодействие с другите политически сили. В изборите БСП влиза заедно с партньори от други 5 партии и граждански организации, чиито кандидати са хора от народа.

Водач на листата е Иво Боянов Атанасов - Магистър по икономика на транспорта и магистър със специалност технически надзор на СПО. Работил над 30 год. в областта на вноса и търговията с петролни продукти. От 2014 год. до 2020 год. работи в ДАМТН като заместник главен директор "Контрол качество на течни горива".

Втори в листата е Д-р Радко Христов Славов

Под №3 е Стилиян Стойчев Стойчев

Четвърти в листата е Д-р Добромир Маринов Добрев

Пети в листата е Димитър Маринчев Христов

Под №6 в е Стойчо Димитров Нечев

Седми в листата е Валентин Стоянов Димитров

Под №8 в листата е Лазар Иванов Лазаров

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
FOODMARK Delivery Sticky
left
right