Коалиция ГЕРБ-СДС Силистра официално стартира предизборната си кампания

Коалиция ГЕРБ-СДС Силистра официално стартира предизборната си кампания

Регион: Силистра Категория: Политика Публикувано: Прегледи: 1790
Коалиция ГЕРБ-СДС Силистра официално стартира предизборната си кампания

Традиционно с църковен Водосвет в православен храм "Св.Св. Петър и Павел" коалиция ГЕРБ-СДС Силистра даде официален старт на предизборната си кампания. Ритуалът бе отслужен от Негово Високопреосвещенство Доростолски митрополит Яков, който даде своята благословия и своите напътствия към кандидат депутатите. Той ги посъветва да бъдат добри, мъдри, умерени и неуморно да се грижат за хората.

image

След отслужения Водосвет присъстващите кандидати за народни представители, официални лица от партийното ръководство, членове, симпатизанти и приятели на партията си пожелаха успех и единодушно заявиха, че ще дадат всичко от себе си, за да има отново една стабилна България, което е и слоган на коалицията в тази кампания.

Поредна кампания преди поредните предсрочни избори, които ще се проведат на 02.04.2023г. Коалиция ГЕРБ-СДС Силистра се явява с листа от 8 кандидати, всеки от които е доказан специалист в своята област, а заедно символизират работата в екип, която е нужна, за да излезе България отново на правилния път на развитието.

image

Ето какво написа и водачът на листата Ивелин Статев Иванов на своята фейсбук страница непосредствено след събитието и малко преди да отпътува за град Враца, откъдето коалиция ГЕРБ-СДС ще даде старт на националната си кампания: "Гледай народната работа повече от всичко друго, повече от себе си да я уважаваш."

С тези думи на Васил Левски влизам в тази кампания и с повелята на Доростолския митрополит Яков - да заложим на своите качества и на истината, а не на обиди и сплетни. Успех на всички кандидати от всички политически партии и формации!"

image

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
FOODMARK Delivery Sticky
left
right