ТОДОР ТОДОРОВ: ЧЕСТИТ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК!

ТОДОР ТОДОРОВ: ЧЕСТИТ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК!

Регион: Силистра Категория: Поздрави Публикувано: Прегледи: 392
ТОДОР ТОДОРОВ: ЧЕСТИТ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК!

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

СКЪПИ СЪНАРОДНИЦИ И СЪГРАЖДАНИ,

ДРАГИ БЪЛГАРИ,

За мен е удоволствие да Ви приветствам по повод Националния празник на Рeпублика България 3 март и 145 години от Освобождението на страната ни от турско робство!

Денят на Освобождението всяка година е повод да изразим своята почит към хилядите герои, отдали живота си за свободата на България.

Трети март е и празникът, който ни зарежда с порива за дълг и патриотизъм, водили смело нашите предци в борбите за национално освобождение и обединение.

Славното минало на нашия народ ни задължава да бъдем упорити в отстояване на националния идеал днес и в бъдеще, както и в общата ни воля за свобода и единение, въпреки предизвикателствата на съвремието.

Вечна слава и дълбок поклон към всички безсмъртни и велики герои, осеяли с кости родната земя, за да бъдем свободни и щастливи НИЕ и НАШИТЕ деца!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ!

ТОДОР ТОДОРОВ,

Член на ИК на ПП ГЕРБ и Областен координатор на ПП ГЕРБ за област Силистра

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
FOODMARK Delivery Sticky