Общинските съветници в Ситово заседаваха днес

Общинските съветници в Ситово заседаваха днес

Регион: Ситово Категория: Общински съвет Публикувано: Прегледи: 729
Общинските съветници в Ситово заседаваха днес

Преди минути завърши заседанието на Общински съвет - Ситово. Към предварителния дневен ред бе включена една докладна записка, внесена от кмета Сезгин Алиибрям.

С отчет за работата на местния парламент за второто шестмесечие на 2022 г., направен от неговия председател Ридван Кязим, започна работната част на сесията. Със свои решения общинските съветници приеха осъществяването на разпоредителни сделки с общински имоти.

Предложението за подажба на имот общинска собственост в землището на с. Босна ще бъде разгледана на следващото заседание. Кметът на селото изрази притеснение, че на територията на този имот се намира старо нерегламентирано сметище и е възможно след продажбата сметта да бъде пренесена на регламентираното селско сметище, което и сега е почти запълнено.

Управлението на горските територии собственост на община Ситово се възлага на лицензирания лесовъд инж. Таньо Танев. На територията на общината горските територии са под 1 500 хектара.

image
image

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари