Новите социални услуги в община Тутракан отбелязват 1 март

Новите социални услуги в община Тутракан отбелязват 1 март

Регион: Тутракан Категория: Общество Публикувано: Прегледи: 204
Новите социални услуги в община Тутракан отбелязват 1 март

С месеца на пролетта и един от най-обичаните празници - Баба Марта, новите социални услуги в община Тутракан обявяват Дни на отворените врати и Празник на Мартеницата.

Всички гости ще получат възможност да се запознаят от близо с всяка от социалните услуги, да поговорят с персонала, да се докоснат до специално създадените условия за грижа за хора в неравностойно положение.

В края на 2022 г. Община Тутракан разкри четири нови социални услуги - Дневен център за пълнолетни лица с увреждания, и три резидентни услуги за хора с деменция, хора с психични разстройства и хора с умствена изостаналост.

От месец декември 2022 г. услугите се управляват от Фондация ОЗОН.

Дните на отворените врати ще продължат до края на месец март 2023 г. на адреси в град Тутракан - ул. Крепостта № 47 и ул. Трансмариска № 101 и в с. Белица (бивша Здравна служба).

За допълнителна информация:

cnstplui-tutrakan@o3on.org

dcplu-tutrakan@o3on.org

cnstpld-tutrakan@o3on.org

cnstplpr-tutrakan@o3on.org

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
FOODMARK Delivery Sticky
left
right