СПЕЦИАЛНО ЗА ДЕЦА: Тази вечер в Силистра гостува "ЦИРК НА СЦЕНА - СВЕТЪТ НА ЧУДЕСАТА"

СПЕЦИАЛНО ЗА ДЕЦА: Тази вечер в Силистра гостува "ЦИРК НА СЦЕНА - СВЕТЪТ НА ЧУДЕСАТА"

Регион: Силистра Категория: Култура Публикувано: Прегледи: 656
СПЕЦИАЛНО ЗА ДЕЦА: Тази вечер в Силистра гостува "ЦИРК НА СЦЕНА - СВЕТЪТ НА ЧУДЕСАТА"

Представете си, че всичко е възможно и че не съществуват ограничения, че няма нищо друго освен вълшебство, смях и красота. Да, това не е просто мечта, а реалност!

Това е светът на Цирковото изкуство!

Тази вечер в Силистра гостува цирк на Сцена "СВЕТЪТ НА ЧУДЕСАТА" - един вълнуващ спектакъл, разкриващ тайните на свят, в който всичко е възможно, а човешките способности са безкрайни.

Представлението ще се проведе в залата на Община Силистра от 17:00 и 19:00 часа, а билети може да закупите на касата на залата или тел.: 0878 498 549. При нужда от допълнителна информация, моля позвънете на тел.: 0898 547 477

Билетите са на цена 10 лева за дете до 12 години, а за възрастен 15 лева.

Подарете на Вас и Вашите деца незабравима среща с едни от най-добрите циркови артисти и любимите анимационни герои.

Спектакъл, оставящ следа в детските сърца и искри от радост в очите им!

Представление събрало професионалисти обединени от любовта към едно от най-красивите изкуства - Цирковото! Акробати, жонгльори, еквилибристи, балансьори и разбира се, клоуни, в целия си блясък, ще сътворят за Вас истинско чудо, но този път традиционният манеж ще бъде заменен от ярко осветената и бляскава сцена.

Вълнуващото илюзионно шоу на магьосника Трезор се завръща в родината след близо шест годишно турне в Испания и Палма Де Майорка. Спиращи дъха акробатични изпълнения, огромен танцуващ балон, светлинно шоу и много други изненади са само част от чудесата, които Ви очакват в "СВЕТЪТ НА ЧУДЕСАТА".

image

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари