Поп-фолк парти с DJ Дамян - 16.03.2011 @ Club Rouge

Поп-фолк парти с DJ Дамян - 16.03.2011 @ Club Rouge

Регион: Силистра Категория: Общество Публикувано: Прегледи: 2659
Поп-фолк парти с DJ Дамян - 16.03.2011 @ Club Rouge

На 16 март (сряда) клуб ROUGE ще бъде разтърсен с едно от най-добрите партита за тази година.

Наш гост ще е Дамян Савов по-известен като DJ Дамян. Той е роден на 15 април 1973 г. в гр. Смолян. Занимава се с пеене от малък, като участва в хор. Учи и тренира плуване в Спортното училище в родния си град. Става два пъти национален и пет пъти балкански шампион, както и три пъти балкански рекордьор за юноши по плуване.

След дипломирането си, Дамян започва работа като DJ ставайки поп-фолк певец, но прекъсва заради предложената му работа, като телевизонен водещ на предаването "По-добре късно, отколкото никога".

Съвместната му кариера на DJ с телевизионен водещ на предаването "Динамит", ражда идеята да запишат общ албум. Първият който излиза на пазара е "60 минути тра-ла-ла" с пилотен сингъл "Къчак", който се налага като хип-хоп хит. Следва вторият албум с едноименната песен "Пача", която става хитова още с излизането си и влиза в доста поп-фолк компилации. Не остават назад и други песни от албума като "Барт ми, Барт ми" и "Ръца пръца".

Всичко това означава само ЕДНО!

НЕ пропускайте най- доброто поп-фолк парти, допълнено с любимите на Всички промоции и гарантирана доза емоции !

16 март (сряда), Club ROUGE, ВХОД СВОБОДЕН!

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right