В Тутракан местната власт инспектира изграждани по проекти обекти в Белица и Шуменци

В Тутракан местната власт инспектира изграждани по проекти обекти в Белица и Шуменци

Регион: Тутракан Категория: Общество Публикувано: Прегледи: 288
В Тутракан местната власт инспектира изграждани по проекти обекти в Белица и Шуменци

От Фейсбук-страницата на община Тутракан научаваме, че има продължение на проведената на 9 януари първа за годината инспекция, която кметът на община Тутракан д-р Димитър Стефанов направи на строителните дейности, свързани за разширяване на съществуващата експозиция "Тутраканска епопея" край село Шуменци чрез изграждане на експозиционни площи на територията на "Мемориален комплекс Тутраканска епопея 1916", който е паметник от национално значение.

По-малко от месец след това - нова инспекция, този път общинския съветник Данаил Николов. Двамата представители на двете части на местната власт видяха също как с бързи темпове върви основният ремонт в с. Белица на сградата на бившата здравна служба, където ще бъде настанен Център за настаняване от семеен тип за пълнолетни лица с умствена изостаналост.

Д-р Димитър Стефанов е изразил задоволството си от темповете на работа на обекта и превръщането на сградата в модерен и и уютен дом за бъдещите си обитатели. Центърът е с капацитет 15 места и ще даде възможност за адаптация към ежедневните изисквания на социалната среда и осигуряване на подкрепа за водене на самостоятелен начин на живот.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
FOODMARK Delivery Sticky
left
right