Мъж застреля в главата питбул в кайнарджанското село Голеш

Мъж застреля в главата питбул в кайнарджанското село Голеш

Регион: Кайнарджа Категория: Крими Публикувано: Прегледи: 1999
Мъж застреля в главата питбул в кайнарджанското село Голеш

снимката е илюстративна!

Досъдебно производство за проявена жестокост към гръбначно животно е образувано в РУ-Силистра, съобщават от полицията днес.

Сигнал за простреляно куче, което по първоначални данни е от породата питбул, е получен вчера на тел.112. Дежурна оперативна група е посетила адреса в село Голеш, където е установен трупът на животното с рана от огнестрелно оръжие. Извършен е оглед, назначени са ветеринарномедицинска и балистична експертизи. Според информацията към момента питбулът е прострелян със законно притежавано ловно оръжие от 40-годишен мъж, след като нападнало в двора на имота му домашното му куче. По данни на свидетели преди това питбулът е нападнал и умъртвил други две безстопанствени кучета в селото. Заради допускането на свободното му придвижване преди време на собственика е бил съставен протокол за полицейско предупреждение. Разследването по случая е по чл. 325 б, ал.1 от НК.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари