Деца и полицаи в Тутракан провеждат акция „Посланията на есенния лист“

Деца и полицаи в Тутракан провеждат акция „Посланията на есенния лист“

Регион: Тутракан Категория: Общество Публикувано: Прегледи: 509
Деца и полицаи в Тутракан провеждат акция „Посланията на есенния лист“

Послания за пътна безопасност върху есенни листа получиха водачи на моторни превозни средства в Тутракан в рамките на съвместна превантивна инициатива, проведена от пътни полицаи и ученици от СУ "Христо Ботев" и СУ "Йордан Йовков" в града.

На оживените улици в районите на учебните заведения децата, подпомагани от полицейските служители, отправяха послания за пътна безопасност към участниците в движението. Учениците сами са написали съвети за разумно шофиране върху цветни хартиени листчета във формата на като есенни листа, като символ на необходимостта от повече внимание на пътя през настъпващия зимен сезон.

"Посланията на есенния лист" е кампания на Националния дворец на децата и се провежда за 11-та поредна година с подкрепата на структурите на МВР в страната. Целта е да се фокусира вниманието на децата, водачите и пешеходците към повече отговорност на пътя при есенно-зимни условия.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
FOODMARK Delivery Sticky