Областният управител посети изложба на млади художници от ОДК Силистра

Областният управител посети изложба на млади художници от ОДК Силистра

Категория: Общество Публикувано: Прегледи: 416
Областният управител посети изложба на млади художници от ОДК Силистра

За 15-и път стана факт изложбата на възпитаниците на клубовете за изобразително изкуство при ОДК Силистра с ръководители Вихрен Иванов и Елена Маркарян, които са представители на две поколения художници. Изложбата е посветена на големия християнски и народен празник Никулден, ознаменуващ делото на св. Николай Мираклийски - Чудотворец, покровител на различни браншове, както и на децата.

Участниците бяха поздравени от областния управител инж. Николай Неделчев, от кмета на общината д-р Юлиян Найденов, от директора на извънучилищното звено с директор Гинка Вандева, както и от други представители на властови институции.

Изложбата е в подкрепа на кампанията "Деца помагат на деца" - Акция "Жълти стотинки". Средствата ще бъдат предадени на Мотоклуб Силистра за закупуване на кувьоз. Разбира се, освен представителите на властта, най-активни в покупките бяха родителите на децата - автори на картини и други форми на художествено изразяване.

В навечерието на своя имен ден Инж. Неделчев и представителите на местната власт, включително д-р Мария Димитрова, като председател на ОбС - Силистра, също си закупиха творби от талантливите ни художници.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари