Балет "Аксел" подготвя своя ежегоден Коледен концерт

Балет "Аксел" подготвя своя ежегоден Коледен концерт

Категория: Общество Публикувано: Прегледи: 201
Балет "Аксел" подготвя своя ежегоден Коледен концерт

С ежегодния си Коледен концерт Балет "Аксел" към ЦПЛР ОДК - Силистра отправя празничен поздрав към своите приятели и почитатели.

По случай предстоящите коледно-новогодишни празници, възпитаниците на школата по модерен балет, заедно с още от талантливите деца на Силистра, ще подарят на зрителите една прекрасна вечер. Заповядайте на 16 декември 2022 г. (петък) в залата на Община Силистра от 18:00 часа, вход - свободен.

С обещание за незабравими емоции и празнично веселие, Балет "Аксел" ще представи ефектен танцов спектакъл, в който ще вземат участие малки и големи балерини от школата. На сцената момичетата на Адриана Мумджиева ще изпълнят 16 оригинални модерни хореографии, елегантно подчертани с бляскави сценични костюми.

Талантливите възпитаници на "Аксел" ще зарадват публиката и с най-новия си репертоар от танци. Празничната атмосфера ще бъде допълнена от певци на Вокална група "Звънче" с ръководител Николинка Янакиева и Школа по народно пеене с ръководител Йорданка Димова към ОДК. Със своите прекрасни изпълнения те ще отворят сърцата на зрителите за коледния дух. В празничния концерт ще се включат общо 100 деца от ОДК, от които 80 са танцьори на Балетна школа "Аксел".

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
FOODMARK Delivery Sticky
left
right