НЕЖДЕТ ДЖЕВДЕТ: ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, ГЛАВИНИЦА!

НЕЖДЕТ ДЖЕВДЕТ: ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, ГЛАВИНИЦА!

Регион: Главиница Категория: Поздрави Публикувано: Прегледи: 1039
НЕЖДЕТ ДЖЕВДЕТ: ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, ГЛАВИНИЦА!

УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ,

Приемете сърдечните ми поздравления по случай големия християнски празник и празник на град Главиница - Димитровден.

За всеки от нас Главиница е свят, който събира в сърцата ни история и култура, трудолюбивите и гостоприемни жители, свидните детски спомени, близките ни хора и верните приятели.

Днес цялото ни внимание е насочено към новите предизвикателства на времето. Даваме си сметка за цената, която плащаме всеки ден и живеем с надеждата, че настоящата ситуация скоро ще се нормализира и от нея ще излезем още по-силни и обединени.

Вярвам, че заедно с държавната власт, местната власт и гражданското общество ще постигнем по-добро бъдеще и ще продължим да отстояваме авторитета и доброто име на града и на Община Главиница.

Благодаря на всички, които обичат града ни и с труда си допринасят за неговото развитие и просперитет! Бъдете здрави и носете доброто в сърцата си!

Използвам повода да поздравя и всички именици, строители, проектанти, архитекти, строителни инженери и работещите в сферата на строителството в община Главиница, и да им пожелая здраве, лично щастие и професионални успехи.

Честит празник на всички жители и приятели на град Главиница!

Неждет Джевдет

Кмет на Община Главиница

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари