Д-р ТОДОР ТОДОРОВ: Коалиция ГЕРБ-СДС няма да се коалира с ДПС!

Д-р ТОДОР ТОДОРОВ: Коалиция ГЕРБ-СДС няма да се коалира с ДПС!

Регион: Силистра Категория: Политика Публикувано: Прегледи: 1041
Д-р ТОДОР ТОДОРОВ: Коалиция ГЕРБ-СДС няма да се коалира с ДПС!

"Няма да се коалираме нито с БСП, нито с ДПС, нито с хората, които докараха държавата до просешка тояга" категорично заяви областният координатор и член на ИК на ПП ГЕРБ Тодор Тодоров на предизборните срещи в Ситово и Дулово. Ясно, силно и директно послание към всички политически опоненти, които в безсилието си внушават на хората, че партия ГЕРБ скрито работи с партия ДПС.

Д-р Тодор Тодоров е знакова фигура от ПП ГЕРБ, която неочаквано преди години успя да промени тренда на политическите пристрастия и резултати на избори. След като оглави областната структура, за пръв път в област Силистра, друга политическа партия успя да поведе в резултата пред ДПС, които до онзи момент изглеждаха като непобедима политическа сила. За съжаление внушенията наслагвани от съмнителни субекти в обществото, малко по малко успяха да опетнят името му и да върнат на пиедестал ДПС.

image

Огромно влияние оказва и появата на новите преходни партии, които успяват да разкъсат консолидирания от ПП ГЕРБ в предишни години вот и така да помогнат на Движението за права и свободи да възвърне своите позиции и влияние. По всяка вероятност някои от новите преходни партии са създадени точно с тази цел и са подкрепени негласно от машината за манипулации, задвижвана от съмнителни журналисти, активисти и протестъри, финансирани от чуждестранни фондации. Едно е ясно обаче - коалиция ГЕРБ-СДС няма никакво намерение да се коалира с ДПС и това трябва да бъде ясно на всички.

image

Уважаеми жители на област Силистра,

На 02.10.2022 г. предстоят парламентарни избори. От нас зависи след тях да има редовно правителство, което да изкара България от кризите, които я разяждат. Нека върнем стабилността, разума и развитието!

ГЛАСУВАЙТЕ С НОМЕР 24!

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари