СДС – истинският коалиционен партньор, а не лице назаем

СДС – истинският коалиционен партньор, а не лице назаем

Регион: Силистра Категория: Политика Публикувано: Прегледи: 1170
СДС – истинският коалиционен партньор, а не лице назаем

Коалиционен партньор на ПП ГЕРБ на всички избори през последните години е ПП СДС.

В листата на коалиция ГЕРБ-СДС в 20 МИР Силистра традиционно има по един техен представител, посочен от тяхното ръководство. Хора с изключително професионално политическо поведение, радетели за България, пазители на истинската, неподправена демокрация, за която някога хората скандираха по площадите. Хора с висок морал, на които може да се разчита.

Във вторник се проведе неформална среща, на която присъстваха Младен Минчев, настоящ кандидат депутат и председател на областния съвет на СДС в Силистра, Красимир Димитров, който е участвал в изборите за 46-тото народно събрание, кандидатите за народни представители от ПП ГЕРБ Ивелин Статев, Орлин Николов и Тодор Тодоров, кметът на село Калипетрово Никола Узунов и общинският съветник Мирослава Червенкова. Обсъдихме много теми, които засягат целия североизточен регион, областта, община Силистра и в частност село Калипетрово.

image

Оказва се, че единомислието по голяма част от темите е движещото колело на нашата коалиция и можем да разчитаме едни на други. Експертизата на всички участници в срещата даде допълнителна добавена стойност и отвори нови врати за добри идеи и практики, които да насърчат заетостта в региона, да мотивират младите хора да се задържат тук и да се реализират на местна почва.

Изключително ползотворна среща, от която всички си тръгнаха с повече енергия и надежда, че работейки заедно, без значение от политическата принадлежност, хората могат да постигнат много повече.

image

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
FOODMARK Delivery Sticky