Нова спортна площадка за учениците в с.Ситово

Нова спортна площадка за учениците в с.Ситово

Регион: Ситово Категория: Спорт Публикувано: Прегледи: 710
Нова спортна площадка за учениците в с.Ситово

През новата учебна 2022/2023 година учениците от ОУ "Георги Сава Раковски" и Професионална гимназия по селско стопанство в село Ситово ще се радват на нова спортна площадка - мини футболно игрище, изградена в двора на учебните заведения.

Договорът за изпълнение на строително ремонтните работи е сключен още през месец ноември 2021 г., но ремонтът стартира през лятото, когато е неучебно време за учениците и метеорологичните условия са по-благоприятни за такъв вид строителни дейности.

image

Проектът е финансиран с ПМС №348 за одобряване на допълнителни разходи/трансфери за 2019 г. с наименование "Изграждане на спортна площадка с.Ситово - Ремонт и реконструкция на спортна площадка към съществуващо училище" и е на стойност 110 000 лева.

image

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
FOODMARK Delivery Sticky