Д-Р ЮКСЕЛ АХМЕД: Честит празник!

Д-Р ЮКСЕЛ АХМЕД: Честит празник!

Регион: Дулово Категория: Поздрави Публикувано: Прегледи: 894
Д-Р ЮКСЕЛ АХМЕД: Честит празник!

© ДРЪСТЪР МЕДИЯ

Изображението е защитен обект съгласно ЗАПСП. Използването му без разрешение на автора е забранено!

УВАЖАЕМИ ЖИТЕЛИ НА ОБЩИНА ДУЛОВО,

На 6 септември всички българи отбелязваме Съединението на България. Дата, която бележи промяната, силата, единението на малък народ, но със силна воля и дух, готов да се изправи срещу големите европейски сили и да постигне истински величав успех- Съединението на Княжество България и Източна Румелия.

Днес честваме 137-та годишнина от историческо събитие - Съединението на България. Водени от един и същ идеал - хора от различни политически формации, различни по произход, манталитет и ранг, през 1885 г се обединяват и сътворяват уникалното за света общонародно, българско дело - съединението на княжество България с Източна Румелия.

Да се изправят пред великите сили и да покажат, че народът на разкъсаната от берлинския конгрес България е силен и обединен, когато трябва да спасява и пази родната земя - това е силата на духа и волята на нашите предци.

Нека се преклоним пред тяхното неоценимо историческо дело!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

Д-Р ЮКСЕЛ АХМЕД,

кмет на Община Дулово

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right