ИНЖ. НЕВХИС МУСТАФА: За много години, г-н Джевдет Чаушев!

ИНЖ. НЕВХИС МУСТАФА: За много години, г-н Джевдет Чаушев!

Регион: Дулово Категория: Поздрави Публикувано: Прегледи: 1005
ИНЖ. НЕВХИС МУСТАФА: За много години, г-н Джевдет Чаушев!

ЛИЧЕН АРХИВ

Уважаеми г-н Джевдет Чаушев,

от името на обществеността на община Дулово Ви поздравявам най-сърдечно с Вашата 85-а годишнина! Пословично е Вашето желание да бъдете полезен на всички, които имат необходимост от помощ и съвет. Във Ваше лице имаме пример на човек - професионалист и общественик, чийто живот е изпълнен с достойнство и себеуважение.

В историята на град Дулово Вие оставате със спомена за първите гимназисти от местната гимназия, които, завършвайки успешно висше образование, се завръщат в родното си място, за да развиват промишлеността и социалното дело. В сравнителна ранна възраст, едва преминал на "попрището жизнено средата" сте за първи път кмет на града, когато с много енергия и прагматизъм повишавате темпа на неговото развитие.

На по-късен етап, вече в своята житейска зрелост, сте отново успешен градоначалник. На хората от Вашето поколение дуловци дължат разширяването на промишления профил в общината. Забележителна е реализацията на различни инфраструктурни проекти. В този период ръст бележат също образованието, културата и спортът.

image

Не на последно място - в трудни за страната години чрез Вас Дулово има свой отговорен и уважаван представител в политическото ръководство на някогашния окръг. Всичко това е доказателство, че Вашата отдаденост на организационните процеси е била оценена, а благодарение на Вашата предприемчивост община Дулово е имала чудесната възможност да получи внимание и съдействие при провеждането на важни за хората дейности.

Във връзка с Вашия забележителен рожден ден Ви желаем здраве, защото всеки от нас се нуждае от него, за да бъде щастлив! Бъдете и занапред добър човек, мъдър и всеотдаен общественик, когото зачитаме и обичаме!

За много години, г-н Чаушев!

ИНЖ. НЕВХИС МУСТАФА,

председател на Общински съвет Дулово

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right