Силистренските полицаи без конкуренция на състезание по стрелба

Силистренските полицаи без конкуренция на състезание по стрелба

Регион: Силистра Категория: Общество Публикувано: Прегледи: 1024
Силистренските полицаи без конкуренция на състезание по стрелба

Силистренски полицаи оглавиха класирането на зоналното състезание от Републиканския преглед по стрелба с пистолет за служители в МВР, което се проведе днес в Русе. В него участваха 12 отбора от служители на областните дирекции в Силистра, Русе и Разград.

Първото и второто място в отборното класиране спечелиха силистренските състезатели, като призът отиде при Красимир Янев и Стоян Савов, а втори се подредиха Даниел Костадинов и Тони Тончев.

Силистренските полицаи оглавиха и индивидуалното класиране, в което първото място спечели Красимир Янев, а второто завоюва Даниел Костадинов.

Наградите на победителите - медали, купи и грамоти, са връчени от старши комисар Мирослав Дамянов, директор на ОДМВР-Русе.

Зоналното състезание е реализирано в изпълнение на утвърдения спортен календар за 2022 г. на Спортната асоциация на МВР и на основание "Вътрешни правила за реда за организиране и провеждане на тренировъчна състезателна дейност на служителите от МВР".

(На снимката: отляво-надясно - Даниел Костадинов, Красимир Янев, Стоян Савов, Тони Тончев)

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
FOODMARK Delivery Sticky