Най-старата гимназия в Силистра с проект за обмен на добри практики

Най-старата гимназия в Силистра с проект за обмен на добри практики

Регион: Силистра Категория: Образование Публикувано: Прегледи: 784
Най-старата гимназия в Силистра с проект за обмен на добри практики

Природоматематическа гимназия "Свети Климент Охридски" Силистра (иновативно училище от 2018 година) - представяне на дейности по проект "Иновациите в училище - инвестиция за бъдещето" - обмяна на добри практики.

Представянето направи Анелия Невска - директор на гимназията, носител на наградата "Директор на годината в община Силистра", преминало с участието на гости от РУО на МОН, на Областна администрация и на други институции, както и на партньори от 3 области, а именно от градовете Русе - СУ "Майор Атанас Узунов", Луковит - ПГСС "Сергей Румянцев" и Нови пазар - ПГХТД "Проф. д-р Асен Златаров".

Работата по проекта продължи със среща на екипите, с наблюдение на иновативни практики в 10а клас на тема "Алтертативната енергия", както и в 10б клас. В 9а клас - също. В програмата още: разглеждане на училището, посещение на резерват "Сребърна" и обмен на идеи между екипите от 4-те училища - гимназията домакин и нейните гости. Проектът е в рамките на три дни - от 1 до 3 юни.

В допълнение извън събитието: 2 юни е обявен за Ден на отворени врати в ПМГ, който ще премине по определена програма.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
FOODMARK Delivery Sticky
left
right