Областна администрация уважи три покани за тържества на 24 май

Областна администрация уважи три покани за тържества на 24 май

Регион: Силистра Категория: Общество Публикувано: Прегледи: 329
Областна администрация уважи три покани за тържества на 24 май

В три различни събития се включи ръководството на Областна администрация Силистра на 24 май - Ден на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура, и на славянската книжовност. Областният управител Катя Кръстева бе гост на Основно училище "Иван Вазов" с директор Росица Трендафилова и участва в ритуала по освещаване на знаме на училището, създадено през 1974 г., тогава като Пето основно училище в града.

Като представител на държавната власт за област Силистра, тя поздрави учениците и учителите с празника, връчвайки поздравителни адреси и цветя на две от преподавателките - Надежда Бабаяшева и Кристина Милкова по повод награждаването им от община Силистра, което бе проведено наскоро в салона на общината.

Г-жа Кръстева участва също в шествието за празника, заедно с представители на другите властови институции, завършило по традиция на площад "Свобода". Заместник-областният управител Минчо Йорданов бе гост на тържеството на Професионална гимназия по облекло, обслужване и транспорт в град Дулово с директор Илхан Ахмед. Поздравление за 24 май бе публикувано на сайта на Областна администрация още в навечерието на най-тачения български празник.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right