Парламентарната група на „Има такъв народ” на среща с хората в Силистра

Парламентарната група на „Има такъв народ” на среща с хората в Силистра

Регион: Силистра Категория: Политика Публикувано: Прегледи: 459
Парламентарната група на „Има такъв народ” на среща с хората в Силистра

На 22 май, от 17 часа, се проведе поредното изнесено заседание и среща с обществеността на парламентарната група на ПП "Има такъв народ", този път в Силистра.

Интересът към срещата беше голям. Бяха поставени въпроси във всички сфери, като поддържането на пътищата в силистренска област и дългогодишният проблем с липсата на косене, встрани от пътното платно.

Петър Димитров - член на политическото ръководство на Министерство на регионалното развитие и благоустройството (домакин на срещата в Силистра) отговори, че в момента се възлагат дейности по цялостната поддръжка и ремонти на републиканската пътна мрежа и до дни ще бъдат взети сериозни мерки за всички проблеми по пътищата в страната.

Беше поставен въпросът за Дунав мост III при Силистра, както от страна на гостите, така и от народните представители.

image

Бяха обсъдени проблемите за болницата в Силистра и сигналите за финансови нарушения там, войната в Украйна, инфлацията и предстоящото увеличение на пенсиите с 20%.

Беше обърнато внимание за действията срещу организираната престъпност и пречките, които възпрепятстват служителите да си свършат работата докрай.

Темата за Р Северна Македония и червените линии поставени от "Има такъв народ" в коалицията, също бе засегната и дискутирана.

image

В края на срещата, Петър Димитров обяви, че проблемът с опасното кръстовище по път 1-7 Силистра - Алфатар, ще бъде решен. Ще бъде възложено и изградено ново кръстовище с кръгово движение в рамките на тази година.

Срещата приключи с ръкопляскания и видимо удовлетворение у присъстващите за обърнатото внимание от страна на народните представители.

От публиката се чуха и призиви - други членове на парламентарната група, както и министри, също да посетят региона.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right