Представители на ВиК Силистра и секретаря на МРРБ инспектираха новия воден цикъл в Силистра

Представители на ВиК Силистра и секретаря на МРРБ инспектираха новия воден цикъл в Силистра

Регион: Силистра Категория: Общество Публикувано: Прегледи: 1001
Представители на ВиК Силистра и секретаря на МРРБ инспектираха новия воден цикъл в Силистра

Публикуваме Фейсбук пост от на Петър Димитров, който в момента е парламентарен секретар на Министерството на регионалното развитие и благоустройство и бивш Народен представител в 45-то и 46-то Народно събрание.

✅ Заедно с Тошко Тодоров - управител на ВиК Силистра, инспектирахме част от обектите, където в момента се работи по проект "Изграждане на ВиК инфраструктура за обособена територия на "ВиК" ООД, Силистра"

👉 В изпълнение на проекта се извършват множество изкопни работи за подмяна на ВиК тръби, но вече има улици със завършени дейности, които стоят неасфалтирани.

image

👉 Това е сериозен проблем за всеки от нас, тъй като шофираме по разбити улици, дишаме замърсен дъздух от прахта, която се образува и рискуваме да ни уцели камък, изхвърчал из под гумите на някоя кола.

✅ Затова след разговори и настояване от страна на ВиК Силистра се постигна споразумение с изпълнителите да бъде положен асфалт по улиците, където ремонтните работи са завършили, в срок до 20 май. Освен това,

✅ ще настояваме, преди приключване на проекта, за улиците където има по-голям процент нарушаване на настилката да бъде положен асфалт от бордюр до бордюр, така че да бъде постигнат нормален завършен вид на централните улици в общините, където се изпълнява проекта.

➡️ За спиране на водоподаването поради аварии или работата по проекта можете да се информирате от сайта.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right