Откриха STEM център и в ПМГ „Св. Климент Охридски“ - Силистра

Откриха STEM център и в ПМГ „Св. Климент Охридски“ - Силистра

Регион: Силистра Категория: Образование Публикувано: Прегледи: 933
Откриха STEM център и в ПМГ „Св. Климент Охридски“ - Силистра

В област Силистра бе открит пореден Център по природни науки, изследвания и иновации (STEM). В случая той е най-новата придобивка в ПМГ "Св. Климент Охридски" Силистра и е под формата на "крило на природните науки" за учене чрез мотивационни иновации и творчество. Благодарение на изпълнения проект училището ще разполага с различни мултифункционални обучителни пространства, удобни за практическите приложения по основни учебни дисциплини.

В тържеството участва главният секретар на Областна администрация Силистра Стилиян Стойчев, а областният управител Катя Кръстева изпрати свой поздравителен адрес до училището, на което е възпитаник. Лентата на обновеното училищно крило отрязаха директорът Анелия Невска и кметът на община Силистра д-р Юлиян Найденов.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
FOODMARK Delivery Sticky