„Фреш Пране на Килими“ вече 7 месеца е и в Силистра

„Фреш Пране на Килими“ вече 7 месеца е и в Силистра

Регион: Силистра Категория: Бизнес Публикувано: Прегледи: 3225
„Фреш Пране на Килими“ вече 7 месеца е и в Силистра

Фирма "Фреш Пране на Килими" седми пореден месец улеснява домакинствата и в град Силистра. Машинното пране на килими спестява изключително много време, а високото качество на услугата гарантира удовлетворение и удоволствие от резултата.

Всички знаят, че килимите са основна част от интериора на всеки дом. Място, на което можеш да поседнеш с книга в ръка пред уютна камина; място, на което играят децата или сладко поспиват домашните любимци.

В прането на килими "Фреш" използва машинизирани процеси, качествени препарати и професионално обслужване на клиентите. Сушенето на килимите е в контролирана среда, в специални за целта помещения, които правят и услугата изключително бърза, през цялото време от годината.

image

И нещо много важно - изключително удобство за всички клиенти - БЕЗПЛАТЕН транспорт, от врата до врата, в удобно за тях време! И още нещо, също много важно - услугата е бърза, качествена и на достъпна цена!

Фирма "Фреш Пране на Килими" работи в сферата на машинното пране на килими в Североизточна България вече 8 години. Домакинствата на Силистра вече им се доверяват 7 месеца. Доверието на Силистра мотивира екипа на "Фреш Пране на Килими" да продължава да работи всеотдайно, за удобството и комфорта на всички свои клиенти.

За връзка с тях - https://www.facebook.com/pranenakilimifreshsilistra

Телефон: 0896 966 656

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
FOODMARK Delivery Sticky
left
right