Д-р Недко Белев: „Има народи, които ценят ролята на гроздето. В опиянението е дошла и любовта“

Д-р Недко Белев: „Има народи, които ценят ролята на гроздето. В опиянението е дошла и любовта“

Регион: Силистра Категория: Интервюта Публикувано: Прегледи: 977
Д-р Недко Белев:  „Има народи, които ценят ролята на гроздето. В опиянението е дошла и любовта“

"Гроздето е невероятна основна храна. Има народи, които изключително много ценят ролята на гроздето. Виното е органичен продукт. В опиянението е дошла и любовта, така са се и създавали и и децата. Виждате на какво дередже е днес демографията" това каза в интервю за Общинско радио-Силистра д-р Недко Белев, специалист "Нервни болести".

"Младите хора си имат своите интереси, жените искат да се изявяват и властово. Отлеждането на детето е все пак много сериозен фактор, възпитаването на нов човек изисква огромна грижа. Нашите съседи в Румъния наблегнаха на лозарството а ние нито имаме стратегия в този отрасъл, нито можем да се справим с този проблем. За д-р Белев от особена важност е как се храни човекът", посочи д-р Белев.

"Ние сега пием вода от бидони, което не е добре. В тези бидони има втвърдители, тези втвърдители остават дири във водата което не е добре за нас, ние така или иначе консумираме въздух, той не ни е от полза. На един град му е необходима 40% парникова зона", каза още д-р Недко Белев.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛ
Коментари
FOODMARK Delivery Sticky