Огнеборци са спасили от опожаряване вили и гаражи край Силистра

Огнеборци са спасили от опожаряване вили и гаражи край Силистра

Регион: Силистра Категория: Крими Публикувано: Прегледи: 652
Огнеборци са спасили от опожаряване вили и гаражи край Силистра

Огнеборци са спасили от опожаряване вили и гаражи край Силистра, 2 къщи в село Калипетрово, 100 дка гора край село Падина и други 40 край село Златоклас през почивните дни. Те били застрашени от горящи в близост сухи треви, но след намесата на противопожарните екипи щети не са допуснати. Общо десет са пожарите в суха растителност в периода 04-07 февруари в Силистренска област. Произшествията са станали на две места край Силистра, в района на Тутракан и в землищата на селата Калипетрово, Пожарево, Йорданово, Преславци, Търновци, Падина и Златоклас, където в гасенето са участвали и служители на Държавното горско стопанство. Няма материални щети.

Без материални загуби са и други два пожара - в комини на жилищни сгради в Силистра. Екипи на пожарната са се отзовали на получените сигнали и са се справили с произшествията, преди да се стигне до загуби.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари