Ивелин Статев: „Ситуацията в момента в страната е тежка“

Ивелин Статев: „Ситуацията в момента в страната е тежка“

Регион: Силистра Категория: Интервюта Публикувано: Прегледи: 679
Ивелин Статев: „Ситуацията в момента в страната е тежка“

Ситуацията в момента в страната е тежка и в момента няма инидикации нещата да се развиват в положителна насока, сподели днес на брифинг в Силистра народния представител Ивелин Статев.

"Когато ел енергията се увеличава това води след себе си и увеличение на цената на всички продукти. Това са въпроси превърнали се в злободневна тема която, която е обхванала цялото ни общество. Но реални решения към подобряване на ситуацията към момента няма, заяви Ивелин Статев. Председателят на общинския съвет д-р Мария Димитрова сподели че общините са притеснени относно сметките които трябва да платят преди да получат компенсациите си Статев напомни за предложението на ГЕРБ за компенсация от 75 процента, но и приетите 50 % не са изпълнени.

" Напрежението сред хората не ида от нищо друго освен от това което осигурява държавата за хората, ако човек не си осигури битието на себе си и на семейството какво да чака, това съм го чул от хората с които съм се срещал, сподели Ивелин Статев, Не е нормално управленците в страната да се отнасят неглежирайки проблемите на хората, сподели още Ивелин Статев.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛ
Коментари
FOODMARK Delivery Sticky