ИВЕЛИН СТАТЕВ: Ситуацията в момента в страната е тежка

ИВЕЛИН СТАТЕВ: Ситуацията в момента в страната е тежка

Регион: Силистра Категория: Политика Публикувано: Прегледи: 586
ИВЕЛИН СТАТЕВ: Ситуацията в момента в страната е тежка

© АЛЕКСЕЙ МИНЕВ

Управляващите трябва да започнат да работят по-активно, смята народният представител на ГЕРБ-СДС от Силистренско Ивелин Статев, цитиран от БТА.

На пресконференция днес Статев заяви, че не е нормално управляващите "да неглижират мнението на обикновените хора". "Правителството трябва да започне да работи и да изпълни предизборните си обещания", каза Статев. Той изрази тревога от увеличението на цените в страната и подчерта, че "държавата трябва да подпомага всички сектори, за да няма сътресения и отделният човек да носи негативите на едно управление".

"В момента трудните решения се стоварват върху кметовете", каза д-р Мария Димитрова - лидер на общинската организация на ГЕРБ и председател на Общинския съвет в Силистра, и изрази тревога, че вместо да се помогне на общините, се "продължава със смяната на директори и бордове".

Ивелин Статев и д-р Мария Димитрова бяха единодушни, че няма реални резултати в борбата с корупцията. Според Статев, има и увеличение на престъпността в България, но, по думите му, не се вижда адекватна дейност от страна на МВР.

*Заглавието е на Общинско кабелно радио - Силистра

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right