д-р Мария Димитрова: „В състава на местния парламент през този мандат влизат 8 политически групи“

д-р Мария Димитрова: „В състава на местния парламент през този мандат влизат 8 политически групи“

Регион: Силистра Категория: Общество Публикувано: Прегледи: 762
д-р Мария Димитрова: „В състава на местния парламент през този мандат влизат 8 политически групи“

д-р Мария ДИМИТРОВА: "В състава на местния парламент през този мандат влизат 8 политически групи, като те са приели 258 решения, 13 са отхвърлени, 1 е върнато и 2 се обжалват"

В състава на местния парламент през този мандат влизат 8 политически групи, като те са приели 258 решения, 13 са отхвърлени, 1 е върнато и 2 се обжалват, сподели днес на традиционната среща с журналистите д-р Мария Димитрова, председател на Общински съвет-Силистра. "От гледна точка на епидемичната обстановка годината беше трудна. Отличихме персонала на МБАЛ Силистра с отличието "За граждански принос" като благодарност за работата на всички, които се грижат за здравето на жителите на общината. През 2021 година към фонд "Здраве" са постъпили 22 молби и всички те са одобрени. Молбите включват подкрепа на болничен персонал, което допринася за работата на здравното заведение. По програмата за ин-витро процедури са одобрени 8 семейства с репродуктивни проблеми", каза още д-р Димитрова. Председателят на Общински съвет - Силистра изрази благодарност към д-р Юлиян Найденов - кмет на Община Силистра и експертите в администрацията за отличното сътрудничество и отбеляза подкрепата на местния парламент за всички проекти на администрацията. На срещата присъстваха и зам.-председателите Иванка Ташева, Ивелин Неделчев и Димитър Трендафилов. Д-р Димитрова благодари на журналистите за съвместната работа и подчерта установяването на срещата като традиция за добрата колаборация между институцията и медиите.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛ
Коментари
left
right