Светеща шейна в село Грънчарово

Светеща шейна в село Грънчарово

Регион: Дулово Категория: Култура Публикувано: Прегледи: 528
Светеща шейна в село Грънчарово

За първи път в селото се реализира такава идея, като много от хората се надяват тя да се превърне в традиция и интересната шейна да посещава и други населени места в община Дулово.

НЧ"Христо Ботев-1948г" в дуловското село имало идеята лично дядо Мраз да поднесе подаръците на децата на 31 декември, малко преди настъпването на Новата година. С много ентусиазъм и реални действия инициативата била подкрепена от Ганчо Велев, жител на Грънчарово. Изработил и украсил дървена шейна! Вариантите за придвижване били два - за сняг и ако няма сняг- на колела. Интересният модел бил теглен от колата на майстора.

Светещата шейна, пълна с подаръци, изненада и зарадва малките жители на село Грънчарово, а дядо Мраз чу много песни и стихотворения и поднесе даровете си. Някои от по-големите жители на селото също получиха подаръци, но… в закачлив вид.

image

След добре свършената работа дядо Мраз и хората от селото посрещнаха на богата трапеза и с много наздравици Новата 2022-ра година и Васильовден и пожелаха на всички да са здрави и щастливи.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛ
Коментари
left
right