Забравена тенджера причинила пожар в кухнята на къща в Силистра

Забравена тенджера причинила пожар в кухнята на къща в Силистра

Регион: Силистра Категория: Крими Публикувано: Прегледи: 1516
Забравена тенджера причинила пожар в кухнята на къща в Силистра

Забравена тенджера причинила пожар в кухнята на къща в Силистра на 24 декември около 20:05 часа. Екип на РСПБЗН в града се отзовал на получен сигнал и се справил с произшествието, щетите са минимални.

Пожар в къща в село Бистра загасили огнеборци от РСПБЗН-Силистра след сигнал, поучен на 23 декември в 16:13 часа. При произшествието са унищожени мебели и битова техника в една стая, но е спасена къщата и съседен обор с домашни животни.

Пластмасов контейнер за смет изгорял в Тутракан на 25 декември около 12:25 часа. Пожарът е загасен от екип на местната противопожарна служба.

Други 2 пожара са загасили огнеборци от РСПБЗН-Силистра - и двата възникнали във вечерните часове на 23 декември. Горели са отпадъци в метален контейнер в областния град и комин на жилищен блок в село Айдемир, но след намесата на огнеборците щети не са допуснати.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right